Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaidrūs plaukų dažai: kas tai yra ir kodėl to reikia

Odeta Bartkevičiūtė

Bespalvė plaukų suteikia plaukams sveiko blizgesio ir gyvybingumo, tampa lengvai valdomi ir lengvai formuojami. Bespalvio plaukų dažymo arba glazūravimo procedūra atliekama naudojant skaidrius plaukų dažus be amoniako.

Skaidrūs plaukų padeda panaikinti matiškumą ir prisotina plaukus naudingomis sudedamosiomis dalimis.

Daugelis prekių ženklų siūlo skaidrius plaukų dažus. Iš pirmo žvilgsnio šis produktas atrodo keistas ir nelogiškas, tačiau iš tiesų tai gana naudingas dalykas, turintis platų pritaikymo spektrą.

Kas yra bespalviai plaukų dažai ir kada juos galima naudoti?

Bet kokie dažai ne tik pakeičia plaukų atspalvį, bet ir suteikia jiems sveiko blizgesio, nes užtepus gaminio, sruogų struktūrą užpildo pigmentai, ir kiti priežiūros komponentai. Dėl to plaukai tampa gyvybingesni, lengviau valdomi ir lengviau formuojami.

Norint pasiekti tą patį efektą nekeičiant atspalvio, padeda dažymo procedūra su bespalviais dažais – kartais tai vadinama plaukų glazūravimu. Šios technikos esmė – specialių skaidrių dažų naudojimas: be amoniako, bet su priežiūros komponentais, kurie padengia plaukus nematoma apsaugine plėvele.

Daugelis plaukų kosmetikos prekių ženklų gamina savo atspalvio skaidrius dažus dažymui. Kai kurios iš jų padeda natūralų plaukų toną padaryti sodresnį, o kitos turi ir sluoksniuojamąjį poveikį. Tačiau pagrindinė jų užduotis – pašalinti matiškumą ir prisotinti sruogas naudingais komponentais.

Be to, svarbus skaidrių dažų privalumas yra tas, kad juos galima naudoti savarankiškai namuose. Skirtingai nuo standartinių dažų, naudojant šį produktą gerokai sumažėja netikėtų rezultatų rizika.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Gamtos mokslų specialistė. Rašau straipsnius KAIPKADA.LT svetainei apie mūsų planetos gamtą, augmeniją ir gyvūnus. Susisiekti galite el. paštu: odeta@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą