Ši sriuba labai lengva ir skani. Ją galite virti gana dažnai, nes ji niekada nenusibos.
Reikės:
- bulvių – 3 vnt
- ryžių – 3 valgomųjų šaukštų
- morkų – 1 vnt
- svogūno – 1/2 vnt
- vištienos filė – 1 vnt
- pievagrybiai – 4 vnt
- grietinėlės – 100 ml
- krapų.
Paruošimas:
- Įdėkite bulves ir ryžius išvirti. Tuo tarpu susmulkinkite svogūną ir sutarkuokite morkas. Sudėkite smulkiai supjaustytus grybus ir mėsą. Ant silpnos ugnies troškinkite dar 7-10 minučių.
- Kai bulvės ir ryžiai bus beveik išvirę, supilkite keptuvės turinį į sriubą. Virkite dar kelias minutes. Sriubą išpilstykite į dubenėlius ir pabarstykite žolelėmis.