Slaptas ingredientas, kuris tešloje pakeis kiaušinį ir padarys patiekalą dar skanesnį

Mindaugas Bružas

Štai kuo galima pakeisti tešloje. Jei reikia kepti mėsą, paukštieną ar žuvį, daugelis žmonių mieliau renkasi kepimą tešloje. Tokiu atveju patiekalas būna sultingesnis, minkštesnis ir aromatingesnis. Klasikiniame tešlos variante naudojami . Tačiau jei tokio produkto po ranka neturite, nereikėtų atsisakyti skanių pietų ar vakarienės. Kiaušinius tešloje galima pakeisti be jokių problemų.

Patyrusios šeimininkės rekomenduoja naudoti majonezą. Jame jau yra kiaušinių, be to, jis gerai veikia mėsos skaidulas, todėl jos tampa minkštesnės.

Tešlai pasigaminti užtenka majonezą atskiesti trupučiu vandens.

Taip pat galima naudoti kefyrą arba grietinę. Tačiau šių ingredientų nebereikia maišyti su vandeniu, o į juos reikia įdėti miltų.

Galite palikti tik miltus ir vandenį, tačiau turėkite omenyje, kad tokiu atveju pluta bus minkšta.

Jei norite traškesnės ir aromatingesnės plutos, miltus galite pakeisti krakmolu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
Follow:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment