Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Slaptoji makaronų gaminimo formulė: kaip paruošti tobulą patiekalą

Mindaugas Bružas

Šiandien () yra viena populiariausių garnyrų rūšių, užimanti lyderio pozicijas kartu su bulvėmis. Nepaisant makaronų populiarumo, daugelis nežino, juos tinkamai paruošti, ir daro klaidas, dėl kurių makaronai tampa ne tokie kokie turėtų būti.

Pasirinkę tinkamus makaronus ir laikydamiesi pagrindinių rekomendacijų, galėsite pasigaminti tikrai gardų garnyrą.

Verdant makaronus svarbu pasirinkti tinkamą vandens kiekį ir makaronų svorį. Tam patyrę virėjai jau seniai naudoja formulę, kuri padeda nustatyti optimalias šių parametrų vertes: „1000-100-10”.

Pagal šias vertes pietums ar vakarienei paruošti reikia imti 1 litrą vandens, 100 g makaronų ir 10 g druskos. Jei laikysitės šių proporcijų, neabejotinai gausite ne tik skanių, bet ir gražių, nesulipusių makaronų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą