Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Slidinėjimas pigiau: įvardinti pigiausi slidinėjimo kurortai Europoje

Mindaugas Bružas

Kaip rašo „The Sun„, Didžiosios Britanijos valiutų bendrovės „Eurochange” tyrėjai savo išvadas grindė tokiais veiksniais, kaip keltuvų bilietų kaina, apgyvendinimo , slidžių nuomos kaina, taip pat maisto ir gėrimų kainos.

gali būti labai brangios atostogos, ypač šeimoms. Tačiau yra keletas fantastiškų kurortų, kurie siūlo stebėtinai prieinamas kainas, neaukodami nuostabių vaizdų ir fantastiškų slidinėjimo trasų”, – aiškino „Eurochange” skaitmeninių paslaugų ir dalyvavimo skyriaus vadovė Laura Evans-Fisk.

Tačiau ji apibūdino Bulgarijos Borovecą kaip nepakankamai įvertintą vietovę, kurioje maisto ir gėrimų kainos neįtikėtinai mažos, o keltuvo bilietas visai savaitei kainuoja mažiau nei 150 svarų sterlingų (apie 190 JAV dolerių). Vienos dienos slidinėjimo abonementų kainos prasideda vos nuo 29 svarų sterlingų (apie 37 JAV dolerių), o slidinėjimo įrangos nuoma kainuoja vos 10 svarų sterlingų per dieną (mažiau nei 13 JAV dolerių).

Slidinėjimas alpėse žiemą

Tyrimo duomenimis, žiemos sezono metu nakvynę Boroveco mieste galima įsigyti nuo 52,45 svarų sterlingų už naktį (apie 67 JAV dolerius). Tačiau „Sun Online Travel” taip pat rado kambarių trijų žvaigždučių viešbutyje Borovecoje už 39 svarus sterlingų asmeniui per naktį (apie 50 JAV dolerių), jei tame pačiame kambaryje apsistoja du žmonės.

Maistas ir Boroveco mieste taip pat gana pigūs: pinta alaus kainuoja tik 1,17 svarų sterlingų (1,5 JAV dolerio), o taurė vyno – 2,33 svarų sterlingų (2,95 JAV dolerio). Trijų patiekalų vakarienė restorane kainuoja nuo 5,83 svarų sterlingų asmeniui (apie 7,5 JAV dolerio).

Borovecas buvo pastatytas 1890 m. ir yra seniausias Bulgarijos žiemos kurortas. Antrą pagal dydį šalies kurortą (po Bansko) supa alpinis miškas, jis vertinamas kaip gera vieta pradedantiesiems slidininkams. Borovecas yra 90 minučių kelio automobiliu nuo Sofijos (Bulgarijos sostinės).

5 pigiausi slidinėjimo kurortai Europoje

  1. Borovecas, Bulgarija;
  2. Vogelis, Slovėnija;
  3. Le Houches, ;
  4. Livinjo, ;
  5. Grindelvaldas, Šveicarija.

 

Taip pat skaitykite:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą