„Sony HT-AX7” – visiškai nauja garso sistema su trijų komponentų konstrukcija

Donatas Varnas

HT-AX7 yra garso sistema su nuimamais garsiakalbiais, apie kurią pasaulinėje rinkoje pirmą kartą buvo pranešta šių metų liepos mėn.

Du nuimami galiniai erdvinio garso moduliai bet kuriuo metu sukuria trimatį garso lauką. Integruotas vizualinis naujojo „Sony” „” garsiakalbio leidžia jam puikiai derėti prie įvairių interjero dizainų. Jame įdiegta „Sony” patentuota 360SSM technologija. Tai leidžia naudotojams mėgautis kupolo formos garso lauku, kuris prisitaiko prie erdvės be jokių korekcijų.

Sony ht ax7 erdvinis garsas patalpoje

 

„Sony Brick Audio HT-AX7” garsiakalbis užtikrina svaiginantį garsą uždarose erdvėse, pavyzdžiui, svetainėje ar poilsio kambaryje. Jos priekiniame skydelyje yra du subalansuoti garsiakalbiai ir naudojama necentrinė konstrukcija, užtikrinanti didesnį garso aiškumą. Kairėje ir dešinėje garsiakalbio pusėse sumontuota didelio ploto 49 × 71 mm dydžio diafragma. Membranos derinimas padeda pagerinti garsiakalbio žemųjų dažnių veikimą.

Kaina ir prieinamumas

Sony HT-AX7 garso sistema turi blyno formos galinę dalį. Garsiakalbio galinėje dalyje garso blokas išdėstytas į viršų, kad keičiant padėtį pagerėtų garso kokybė. Naujosios „HT-AX7” garso sistemos kaina yra apie 550 €.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TAGGED:
Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment