Deprecated: setcookie(): Passing null to parameter #5 ($domain) of type string is deprecated in /home/ofehpmrt/public_html/wp-content/plugins/anspress-question-answer/includes/class/class-session.php on line 96
"Sony" pristatė vieną geriausių savo išmaniųjų telefonų - "Xperia 10 VI"

„Sony” pristatė vieną geriausių savo išmaniųjų telefonų – „Xperia 10 VI”

Donatas Varnas
1 Min Read

Naujasis „Xperia 10 VI”, palyginti su pirmtaku, turi keletą esminių pakeitimų. Tarp jų – galingesnis „Snapdragon 6 Gen 1” lustų rinkinys ir 8 GB operatyviosios atminties. Tačiau šiek tiek pablogėjo teleobjektyvo kokybė.

Išmanusis turi 6,1 colio ekraną su FHD+ raiška ir 60 Hz atnaujinimo dažniu. Priekyje vis dar gausite „Gorilla Glass Victus” apsaugą ir 8 MP priekinę kamerą. Gamintojas taip pat patobulino išmaniojo telefono garsiakalbius, jie tapo garsesni, o pats garsas tapo aiškesnis.

Sony Xperia 10 VI 2024 2

Xperia 10 VI neteko specialaus teleobjektyvo su 2 kartus priartinimu, tačiau 48 MP pagrindinė su OIS turėtų kompensuoti šį praradimą. Pagrindinė kamera siūlo 2x priartinimą ir apima iki 52 mm židinio nuotolio diapazoną, todėl surenka daugiau šviesos nei televizoriaus objektyvas. Taip pat palaikomas 4K vaizdo įrašymas iki 30 kadrų per sekundę sparta.

Sony Xperia 10 VI 2024

Antrasis jutiklis galinėje dalyje yra 8 MP plačiakampio modulis, prilygstantis 16 mm.

Išmaniajame telefone iškart įdiegta „”, o už jo veikimo laiką atsakinga 5000 mAh baterija su 30 W greituoju įkrovimu. Prietaisas taip pat yra atsparus IP68 vandeniui ir dulkėms.

Xperia 10 VI galima įsigyti trijų spalvų – juodos, baltos ir mėlynos. Nustatyta 399 eurų kaina. Pardavimai prasidės birželio mėn.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ofehpmrt/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420