Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Sony” ruošia naują PS5 modelį 2023 m. pabaigai

Donatas Varnas

Prieš kelis mėnesius pasirodė gandai, kad „” planuoja m. pabaigoje išleisti naują PS5 modelį. Nepaisant neoficialaus pavadinimo „PS5 Slim”, kai kurie ekspertai abejoja jo kompaktiškumu. Pagrindinis naujojo dizaino tikslas – atsisakyti dviejų komplektų – su „Blu-ray” ir be jo. Naujoji PS5 turės nuimamą diskų kaupiklį. Be to jis bus parduodamas atskirai, todėl „Sony” galės pasiūlyti vieną pagrindinį modelį.

Neseniai vartotojas, prisistatantis PS5 programinės įrangos dizaineriu, socialiniame tinkle „Twitter” paskelbė dalinį naujojo PS5 atvaizdą (tikriausiai su gaminio kodo numeriu CFI-2016). Vėliau jis taip pat paskelbė 10 sekundžių trukmės naujosios vaizdo įrašą.

Žinoma, į tokią informaciją svarbu žiūrėti kritiškai. Tačiau vaizdo įrašas ir ankstesnė nuotrauka atrodo vienodai.

Vaizdo įraše matyti, kad konsolės apačioje yra tam tikra dalis, kuri tikriausiai rodo, kur atjungiamas „Blu-ray” įrenginys. Tai paaiškina šone esančią juodą juostelę: galbūt visą vienos pusės apatinę dalį galima nuimti, kad būtų galima įdiegti diskų įrenginį, o priešingoje pusėje yra dar viena juoda juostelė, tikriausiai dėl vizualinės simetrijos.

Taigi, jei tai iš tiesų yra naujas PS5 modelis, galime teigti, kad tai geras, bet kuklus dizaino atnaujinimas.

Jei ši nėra klastotė, tuomet „Sony” gali paskelbti apie „PS5 Slim” rugsėjo mėnesį vyksiančioje TGS parodoje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą