„Sony” vienu metu išleis kelis „Xperia” išmaniuosius telefonus: kas apie juos žinoma?

Donatas Varnas

Dar šiais metais „” planuoja išleisti „Xperia ” serijos išmaniuosius telefonus. Tikimasi, kad šiais metais bus pristatyti mažiausiai trys išmanieji : Xperia 1 VI, Xperia 5 VI ir Xperia 10 VI.

Prieš pristatymą „Sumahodigest” pasidalijo pranešimu, kuriame atskleidžiama šių prietaisų RAM konfigūracija. Remiantis pranešimu, flagmanas „Xperia 1 VI” bus siūlomas su 12 GB ir 16 GB RAM; „Xperia 5 VI” bus su 8 GB RAM, o „Xperia 10 VI” – su 6 GB ir 8 GB RAM.

Nors išsami informacija apie „Xperia 5 VI” ir „Xperia 10 VI” nežinoma, žinoma keletas detalių apie būsimus flagmanus, įskaitant kameras. Remiantis ankstesniais pranešimais, visos trys „Xperia 1 VI” galinėje dalyje esančios kameros turės 48 megapikselių „Exmor T” jutiklius.

Naujausia informacija apie Xperia 1 VI, Xperia 5 VI ir Xperia 10 VI

Tai tas pats jutiklis, kaip ir „Xperia 1 V” pagrindinėje kameroje. Tiksliau, „Exmor T” jutiklis yra 52 megapikselių kameros jutiklis, tačiau dėl 4,3:3 kraštinių santykio 48 megapikselių vaizdas yra nenaudingas. Sony jį vadina sudėtiniu jutikliu, nes atskyrė ir sudėjo fotodiodus ir tranzistorius, kad padidintų fiksuojamos šviesos kiekį ir sumažintų triukšmą.

Pagrindinis „Xperia 1 VI” objektyvas turi didelę f/1,4 diafragmą, 2 kartus optiškai priartinantį vaizdą ir dvigubo fazės aptikimo automatinį fokusavimą. Taip pat tikimasi, kad jis palaikys 1080p vaizdo įrašymą su elektroniniu vaizdo stabilizavimu (EIS).

Itin plataus kampo turės 14-18 mm židinio nuotolį ir integruotą automatinį fokusavimą. Tuo tarpu teleobjektyvas turi 6 kartus priartinti vaizdą, tačiau verta paminėti, kad integruotas optinis priartinimas yra 3 kartus, todėl 6 kartus priartinimas greičiausiai bus pasiektas apkarpius jutiklį. Daugiau informacijos tikimasi gauti prieš oficialų pristatymą, todėl sekite naujienas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TAGGED:
Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment