„Sony Xperia 1 VI” pristatymas numatytas gegužės 17 d., kuo šį kartą mus nustebins „Sony”?

Donatas Varnas

pranešė apie gegužės 17 d. įvyksiantį Xperia produktų pristatymą, kuriame turėtų būti pristatytas naujasis išmaniųjų telefonų flagmanas Xperia 1 VI. Kai kurios detalės apie šį išmanųjį telefoną jau pasirodė internete.

Pranešime teigiama, kad išmaniojo telefono flagmano „Xperia 1 VI” matmenys turėtų būti 161,9 × 74,5 × 8,4 mm, o plotis ir storis, palyginti su „Xperia 1 V”, šiek tiek padidės dėl pasikeitusio kraštinių santykio. Kalbama, kad šis turės 2K+ arba Quad HD+ ekraną, kurio skiriamoji geba bus maždaug 3200×1440 taškų, o tai skiriasi nuo ankstesnių modelių 4K ekranų.

Sony įrenginių pristatymas gegužės 17 dieną

Apie optiką pranešama prieštaringai. Pirmajame pranešime buvo teigiama, kad „Xperia 1 VI” turės trigubą kameros sąranką, kurioje bus naudojami trys 48 megapikselių „Exmor T” jutikliai, t. y. pagrindinė , taip pat itin plataus diapazono ir teleobjektyvo kameros turės pažangiausią „Sony” kameros jutiklį.

Kita vertus, naujausioje ataskaitoje šie teiginiai buvo atmesti ir teigiama, kad „Xperia 1 VI” turės 48 MP, f/1,9, 24 mm, 1/1,35 pagrindinę kamerą, suporuotą su 12 MP, f/2,2, 16 mm, 1/2,5 itin plataus kampo kamera ir 12 MP, f/2,3, 85 mm, f/2,8, 125 mm, 1/3,5 teleobjektyvo kamera. Tai reiškia, kad tik pagrindinė kamera turės „Exmor T” jutiklį. Taip pat verta paminėti, kad tai yra lygiai tokia pati kameros sąranka ir dabartiniame „Xperia 1 V”.

Taigi oficialaus paaiškinimo šiuo klausimu tikriausiai turėsime palaukti. Taip pat verta paminėti, kad nors šis pristatymas vyks gegužės 17 d., parduotuvių lentynose, kaip įprasta, tikriausiai pasirodys dar po kelių savaičių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TAGGED:
Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment