Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Spagečiai „Carbonara” per 30 minučių – „misija įmanoma”

Mindaugas Bružas

Sužinokite, kaip pasigaminti autentišką tikrą skanėstą – sotų ir aromatingą patiekalą, užkariavusį milijonų žmonių širdis.

„Carbonara” per 30 minučių

Carbonara receptas

Ingredientai:

  • Spagečiai – 200-300 g;
  • Šoninė – 100 g;
  • Kiaušinių tryniai – 4 vnt;
  • Grietinėlė – 100 ml;
  • Parmezano – 50 g;
  • Česnakas – 1 skiltelė;
  • Šviežios arba džiovintos žolelės ();
  • ;
  • .

Paruošimas:

  1. Išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje, kol jie taps al dente (šiek tiek kieti viduje). Nusunkite vandenį, šiek tiek pasilikite padažui.
  2. Keptuvėje apkepkite kubeliais supjaustytą šoninę, kol ji taps auksinės . Sudėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite dar 30 sekundžių.
  3. Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius, grietinėlę, tarkuotą parmezaną, druską ir pipirus.
  4. Į kiaušinių mišinį įpilkite šiek tiek nusausinto spagečių vandens, kad mišinys būtų skystesnis.
  5. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir sudėkite spagečius į šoninę.
  6. Supilkite kiaušinių mišinį į keptuvę ir greitai išmaišykite, kad spagečiai pasidengtų, bet nesusitrauktų.
  7. Suberkite petražoles ir pagal skonį pagardinkite prieskoniais.
  8. Patiekite iš karto pabarstę tarkuotu parmezanu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą