Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sparčiai artėja pasaulinis „Huawei Watch Fit 3” pristatymas

Donatas Varnas

Po sėkmingo „Huawei Fit 2” pasirodymo 2022 m. „Huawei” planuoja atnaujinti savo išmaniųjų laikrodžių asortimentą pristatydama „Huawei Watch Fit 3”. Naujasis prietaisas buvo pastebėtas CQC sertifikavimo metu anksčiau šį mėnesį. Dabar jis taip pat gavo SDPPI Indonezijos sertifikatą.

Sertifikavimas patvirtina, kad „Huawei” , kurio modelio numeris SLO0B19, vadinasi „Watch Fit 3”. Deja, kol kas neatskleista jokios informacijos apie „Watch Fit 3” specifikacijas, tačiau dėl šio sertifikavimo tikimės, kad išleidimas įvyks netrukus, o tai reiškia, kad galime tikėtis, jog netrukus pradės rodytis erzinančios žinutės. Kol kas galime pažvelgti į jo pirmtaką „Watch Fit 2”, kad įsivaizduotume, ką gali pasiūlyti būsimasis modelis.

- Reklama -

„Huawei Watch Fit 2” turėjo 1,74 colių AMOLED ekraną, 97 treniruočių režimų palaikymą, sveikatos stebėjimą, įskaitant širdies ritmą ir deguonies kiekį kraujyje, ir iki 10 dienų veikiančią bateriją. Jame taip pat buvo tokios ryšio kaip „Wi-Fi” ir „Bluetooth v5.2”, jis turėjo patogų dirželio perjungimo mechanizmą ir 5ATM atsparumą vandeniui.

Atsižvelgiant į pirmtako specifikacijas, tikimasi, kad „Huawei Watch Fit 3” patobulins tokias sritis kaip ekranas, sveikatos stebėjimo įrankiai ir veikimo laikas. Netrukus apie šį išmanųjį laikrodį sužinosime daugiau, tad sekite naujienas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą