Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Specialistai papasakojo, kiek miltelių reikia vienam skalbimui

Mindaugas Bružas

Kai kurie žmonės visiškai neteisingai skalbia drabužius, nes prieš skalbimą įdedamas netinkamas kiekis skalbimo miltelių. Turite žinoti, kad net jei skalbiniai tokie nešvarūs, kad sklinda nemalonus , per didelis buitinės chemijos kiekis nieko gero neduos. Pabandykime išsiaiškinti, kiek miltelių reikia vienam skalbimui.

Pasirodo, kad šiuo atveju būtinai reikia atsižvelgti į tai kokius rūbus ketinate skalbti.

Naujausi skalbyklių modeliai priskiriami labai efektyvių buitinių prietaisų kategorijai. Šiai dienai rinkoje esančios skalbimo mašinos leidžia kokybiškai skalbti skalbinius, taupant vandenį, elektros energiją ir buitinę chemiją.

Kiek miltelių dėti?

Senesniuose modeliuose standartinei skalbimo įkrova reikia ne daugiau kaip ¼ puodelio skalbimo miltelių. Esant senoms dėmėms ar stipriam nešvarumui, kiekį galite padidinti iki ½ puodelio.

Didelio našumo prietaisams reikės 2-3 valgomųjų šaukštų miltelių. Jei naudojate skalbimo gelį, į standartinę skalbimo mašiną įpilkite du valgomuosius šaukštus, o į didelio efektyvumo skalbimo mašiną – du arbatinius šaukštelius.

Kas bus jei naudosite per didelį skalbimo miltelių kiekį?

  • Jei taip atsitinka, po skalbimo gali būti slidūs, lipnūs ir muiluoti.
  • Mašinoje gali atsirasti nuosėdų ir .
  • Po džiovinimo drabužiai gali atrodyti standūs, pilki arba patamsėję.
  • Tokiu atveju turėsite ne tik išskalbti skalbinius, bet ir būtinai mašiną citrinos rūgštimi arba , kad pašalintumėte nuosėdas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą