Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Štai kodėl turėtumėte išmesti plastikines drabužių pakabas

Mindaugas Bružas

Plastikinės pakabos yra pigesnės nei medinės, tačiau yra daug priežasčių, kodėl verta jas nustoti naudoti savo rūbų spintoje. Kokios tai priežastys? Apie tai skaitykite šiame straipsnyje.

Medinės pakabos gali atbaidyti kandis

Mažai kas žino, tačiau medinės rūbų pakabos yra tikras kandžių atgrasymo būdas, ypač jei gaminys pagamintas iš kedro medienos.

Stipriai ryškus šio medžio medienos labai nepatinka kandims, todėl aplenks jūsų kailinius ar vilnonius megztininius.

Taip pat savo spintoje galite pakabinti kedro žievės kamuoliukus.

Medinės pakabos rūbams

Kitos nepaneigiamos medinės pakabos savybės

Plastikinė rūbų pakaba yra labai trapi ir dažniausiai prastai pagaminta, todėl tai gali turėti blogų pasekmių jūsų drabužiams – jie gali deformuotis ar nukristi.

Užuot pirkę pigią plastikinę pakabą, rinkitės medinę, kuri yra patvaresnė ir kruopščiau pagaminta.

Skirtingai nei plastikinių pakabų, kurios lengvai lūžta, ar metalinių, kurios greitai deformuojasi, medinės pakabos yra patvaresnės.

Medinės pakabos yra įvairių stilių

Kai kurios medinės pakabos rūbams pagamintos taip, kad atitiktų drabužio formą. Pavyzdžiui, prabangiam kostiumui kabyklos yra specifinis ir gali būti padengtas aksomu, kad visi būtų tinkamai laikomi ir nesusiglamžytų.

Dėl šios priežasties jums nereikės lyginti drabužių kiekvieną kartą, kai juos ištraukiate iš spintos. Marškiniai ir paltai kabinami ant pečių, kad išlaikytų formą, gerai priglustų ir nedeformuotų apykaklių bei porankių.

Kitų tipų medinės pakabos skirtos moteriškiems sijonams ir kostiumams. Būtinai rinkitės pakabų plotį, atitinkantį jūsų drabužių dydį, o striukėms – lenktas pakabas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą