Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Subtilus ir beprotiškai skanus: vyniotinis su braškėmis

Mindaugas Bružas

Labai subtilus ir beprotiškai skanus vyniotinis tikrai patiks visiems saldumynų mėgėjams ir papuoš šventinį stalą!

Ingredientai:

- Reklama -
  • Kiaušinių – 200 g;
  • Cukraus – 100 g;
  • Cukraus pudros – 100 g;
  • Kukurūzų – 30 g;
  • Žiupsnelis druskos;
  • – 5 g;
  • Šviežios – 350 g;
  • Kreminis sūris – 300 g;
  • 33 % grietinėlės – 60 g;
  • Cukraus pudros – 20 g.

Paruošimas:

1. Pradėkite plakti kiaušinių baltymus, įberkite žiupsnelį druskos.

2. Kai pasirodys baltos putos, pamažu, po šaukštelį, toliau plakant, suberkite cukrų ir cukraus pudrą.

3. Pabaigoje įpilkite krakmolo ir citrinos sulčių.

4. Kai baltymas sutirštės ir pasidarys kreminės konsistencijos, nustokite plakti.

- Reklama -

5. Perdėkite plakinį ant kepimo popieriumi išklotos skardos, tolygiai ją paskirstykite ir kepkite 40 minučių 130° temperatūroje.

6. Sumaišykite grietinėlę, sūrį ir cukraus pudrą. Braškes supjaustykite kubeliais.

7. Išimkite iškepusį vyniotinį, apverskite, patepkite grietinėle, sudėkite braškes ir suvyniokite naudodami pergamentą arba maistinę plėvelę (kas jums patogiau).

8. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir kelias valandas palaikykite šaldytuve.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą