Sukčiauti nepavyks: „Google” atšaukia „YouTube Premium” prenumeratas, kurios buvo užsakytos per VPN paslaugas

Donatas Varnas

Bendrovė „” pradėjo anuliuoti „ Premium” prenumeratas, kurios buvo įsigytos per VPN. Toks sprendimas priimtas siekiant išvengti situacijų, kai naudotojai prenumeratas mažesnėmis kainomis įsigydavo naudodamiesi virtualiais privačiais tinklais (VPN). Pavyzdžiui, kai kurie naudotojai prisijungė prie VPN serverių Turkijoje, kur prenumeratos kaina yra mažesnė nei jų gimtojoje šalyje.

Jei dėl šios priežasties buvo atšaukta, kai kurie naudotojai gali bandyti ją susigrąžinti kreipdamiesi į klientų aptarnavimo skyrių. Kitiems „Google” siūlo prenumeratą įsigyti iš naujo, tačiau už jų regionui būdingą kainą.

Nors „Google” dar nepateikė oficialaus pareiškimo dėl šių veiksmų, naudotojai aktyviai dalijasi savo patirtimi ir patarimais tokiuose forumuose ”.

Tai dalis didesnės „Google” kampanijos, nukreiptos prieš VPN naudojimą siekiant gauti prenumeratą už mažesnę kainą. VPN leidžia naudotojams virtualiai „persikelti” iš vienos šalies į kitą pakeičiant IP adresą ir gauti prieigą prie palankesnių paslaugų kainų kituose regionuose.

Taigi, jei jūsų „YouTube Premium” prenumerata buvo nutraukta, nes naudojotės VPN, dabar žinote, kodėl. „Google” aktyviai kovoja su regioninių kainų apėjimu. Vartotojams gali tekti ieškoti naujų būdų, kaip sutaupyti pinigų, arba mokėti visą prenumeratos kainą savo regione.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TAGGED:
Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment