Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sulankstomas „Samsung Galaxy Fold 6 Slim“ bus brangesnis už įprastą „Fold 6“, nepaisant to, kad nėra „S Pen“ rašiklio

Donatas Varnas

Jau seniai sklando gandai, kad „Samsung“ kuria dar vieną sulankstomą išmanųjį telefoną „ Fold 6 Slim“ arba „Ultra“. Gerai žinomas informatorius atskleidė naujų detalių apie šį naująjį gaminį.

Pasak šaltinio, išmanusis vadinsis Fold 6 Slim“, o tai reiškia, kad gamintojas nenaudos priesagos „Ultra“. Kaip galima suprasti iš pavadinimo, tai yra sulankstomas plonesniu korpusu, skirtas nešiojimui. Todėl, išskyrus korpuso storį, tikėtina, kad esminių skirtumų nuo įprasto „Galaxy Fold 6“ nebus.

Tačiau yra vienas skirtumas: naujasis modelis, kaip rodo daugybė nutekėjimų, nepalaikys bendrovės „S Pen“ rašiklio. Atrodo, kad bendrovei teko paaukoti šias aukas, kad sumažintų korpuso storį.

Nepaisant to, pasak „Ice Universe“, „Galaxy Fold 6 Slim“ kainuos daugiau nei įprastas „Fold 6“.

Tikimasi, kad „Galaxy Fold 6“ ir „Flip 6“ debiutuos liepos 10 d. vyksiančiame „“ renginyje. Tačiau „Fold 6 Slim“ šiame pristatyme nedalyvaus – „Samsung“ jį greičiausiai pristatys kartu su „Galaxy S25“ serija 2025 m. pradžioje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą