Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sumanus ir mažai žinomas būdas pagreitinti bulvių, morkų ir burokėlių virimą

Mindaugas Bružas

Daugumai žmonių nepatinka, kad daržovių gaminimas užima daug laiko. Pavyzdžiui, bulvėms ar morkoms visiškai paruošti užtrunka 25-30 minučių. O, pavyzdžiui, burokėlius reikia virti dar ilgiau.

Dėl to garnyro paruošimas užima nemažai laiko. Tačiau nenusiminkite, yra gudrybė, kuri padės sutaupyti labai daug laiko. Daržoves galima paruošti vos per kelias minutes, jei jas ruošite mikrobangų krosnelėje, o ne puode su verdančiu vandeniu.

- Reklama -

Taigi, nuluptus bulves, morkas ar burokėlius reikėtų sudėti į kepimo maišelį. Taip pat reikėtų įpilti nedidelį kiekį švaraus vandens. Skysčio pilti nebūtina, tačiau tokiu atveju bus iškeptos, o ne išvirtos. Šildykite daržoves dešimt minučių.

Verta prisiminti, kad gaminimas mikrobangų krosnelėje gali užtrukti tiek trumpiau, tiek ilgiau, nes viskas priklauso nuo galios ir daržovių dydžio. Taip paruoštos daržovės bus ryškaus skonio ir išlaiko naudingąsias medžiagas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą