Sultingi meduje ir garstyčiose kepti šonkauliukai tokie skanūs, kad apsilaižysite pirštus. Juos paruošti labai paprasta, o visa paslaptis slypi marinavime. Tai puikus pasirinkimas šventei su draugais.
Kiaulienos šonkauliukų medaus padaže receptas
Ingredientai:
- 2 kilogramų kiaulienos šonkaulių;
- 4 šaukštai garstyčių;
- 4 šaukštai medaus;
- 4 šaukštai sojų padažo.
Paruošimas:
- Sumaišykite garstyčias su medumi ir sojų padažu.
- Šonkauliukus supjaustykite gabaliukais.
- Užpilkite medaus ir garstyčių marinatu ir laikykite šaldytuve 6-8 valandas.
- Marinuotus šonkauliukus dėkite į įkaitintą 180 °C orkaitę ir kepkite apie 1 val.