Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sviestą uždenkite stikline: patyrusių žmonių gudrybė

Mindaugas Bružas

yra būtinas daugelio patiekalų ingredientas. Juo tepame sumuštinius, gaminame kepinius ir net padažus. Tačiau jei pamiršite iš anksto išimti sviestą iš šaldytuvo, jo naudojimas gali virsti košmaru. Tai apsunkina maisto ruošimą ir atima daug laiko. Laimei, yra paprastas būdas išspręsti šią problemą.

Atrodo, kad suminkštinti sviestą iki kreminės konsistencijos nėra sudėtinga ir neužima daug laiko. Tačiau ne kiekviena gudrybė duoda patenkinamų rezultatų. Pavyzdžiui, patariama vengti pieno produktų kaitinimo mikrobangų krosnelėje.

Taigi, jei recepte reikia naudoti minkštą sviestą, o jūsų sviestas kietas uola, išbandykite „stiklainio” metodą. Tai užtruks tik kelias minutes.

Vadovaukitės paprastais nurodymais:

  • Įdėkite sviestą į lėkštę arba dubenį.
  • Pripildykite stiklinę karštu vandeniu iš kriauklės.
  • Palikite stiklinę maždaug penkioms minutėms, kad įkaistų.
  • Tada išpilkite vandenį ir stikline uždenkite sviesto gabalėlį.
  • Palikite penkioms minutėms ir sviestas bus minkštas!

Kaip dar galima suminkštinti sviestą?

Yra keletas kitų metodų, kuriuos galite naudoti, norėdami išgauti tobulą konsistenciją.

Vienas iš jų – sviesto kubelius supjaustyti į mažesnius gabalėlius ir palikti juos ant stalo maždaug 30 minučių.

Šis metodas užtruks šiek tiek ilgiau, tačiau jis veiks taip pat gerai kaip ir stiklinės triukas ir pareikalaus mažiau pastangų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą