Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Tai nuostabu”: vyras sugalvojo, kaip paprastai ir greitai išvalyti automobilio kilimėlius

Mindaugas Bružas

Dėl tinklaraštininko sumanaus sprendimo automobilių kilimėliai tapo tarsi profesionaliai , o tam tereikia paprastų namų apyvokos daiktų.

Populiari „” žvaigždė Armenas Adamjanas savo 6,3 mln. prenumeratorių rodo paprastas gudrybes ir patarimus, sutaupyti laiko ir pinigų.

Kas yra Armen Adamjan?

Armenas Adamjanas yra 31 metų sodininkas ir tinklaraštininkas, kuris savo vaizdo įrašuose TikTok ir dalijasi naudingais gyvenimo patarimais ir gudrybėmis.

Viename iš naujausių savo vaizdo įrašų jis parodė, kaip pigiai ir lengvai išvalyti automobilio kilimėlius.

Savo trumpą vaizdo įrašą linksmoji socialinių tinklų žvaigždė pradėjo paėmęs pigų tualeto šepetį ir nupjovęs rankeną, palikdamas maždaug šešis centimetrus virš šepetėlio galvutės. Tada tereikia paimti akumuliatorinį suktuvą, pritvirtinti šepetį ir pradėti valyti.

Žiūrėkite vaizdo įrašą apie geriausią automobilio kilimų valymo būdą:

@creative_explained Genius way to clean those car mats! ???????? Thanks to @That40yearguy who showed it to me! #lifehacks #tipsandtrips #car #carcleaning #cleaninghacks ♬ original sound – creative explained

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą