Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tai visiškai naujas „Toyota Camry 2024”. Paskelbta pirmoji aukštos kokybės nuotrauka

Adomas Račkauskas

Lapkričio 14 d. „” pristatys naujos kartos „Camry”. Automobilių gamintojas taip pat paskelbė „erzinančią” sedano nuotrauką, atskleidžiančią kai kuriuos automobilio galinės dalies dizaino bruožus. Matome visų varančiųjų ratų ir hibridinės (HEV) pavaros ženkliukus, taip pat naują galinių žibintų dizainą. Bagažinės prailginimas jau yra naujos kartos modelyje.

Toyota Camry 2024

Taip pat matomas „Camry” galinio teksto ženklelis „C”, rodantis dar vieną pokytį. Dabartinėje automobilio versijoje kompanija CAMRY logotipą talpina tarp galinių žibintų, o naujajame sedane jis dabar yra virš žibintų.

Naujos kartos „Camry” salonas gali būti panašus į naujųjų „Prius” ir „Crown” modelių salonus. gaus didelį ekraną prietaisų skydelio centre ir skaitmeninį prietaisų skydelį už vairo. Jame taip pat turėtų būti įrengtos naujausios ir saugos funkcijos.

Toyota Camry 2024 nuotrauka
Toyota Camry nuotrauka

2022 m. „Camry” buvo penktas geriausiai parduodamas automobilis Amerikoje – parduota 295 000 sedanų. Šį skaičių „Toyota” gali viršyti m., nes per pirmuosius devynis šių metų mėnesius automobilių gamintoja pardavė 217 975 automobilius.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą