Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Tesla” artimiausiu metu išleis tris naujus elektromobilius

Adomas Račkauskas

JAV korporacija apie savo planus užsiminė metiniame akcininkų susirinkime. Renginio metu koncerno atstovai parodė skaidrę su dabartine modelių gama. Tuo pat metu trys buvo uždengti. Ekspertai mano, kad tarp įslaptintų modelių yra serijinis „Roadster”, taip pat robotizuotas taksi ir komercinis furgonas. Be to, „” gali pristatyti pirmuosius du modelius iki m. pabaigos.

Automobilio „Roadster” prototipo premjera įvyko dar 2017 m. Įmonė žada iki šių metų pabaigos išleisti serijinę elektromobilio versiją. Tikimasi, kad naujasis gaminys bus greičiausias modelis markės asortimente. Pasak gandų, iki šimto kilometrų galės įsibėgėti greičiau nei per sekundę.

Rugpjūčio 8 d. „Tesla” ketina pristatyti bepilotį taksi. Apie tai renginyje pranešė . Taksi automobilyje bus įrengta pažangi autonominio vairavimo sistema, kuri leis gaminti automobilius be vairo ir pedalų.

Trečiasis naujas „Tesla” modelis greičiausiai bus komercinis elektromobilis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą