„Tesla” atšaukia visus „Cybertruck” dėl pedalo problemos

Adomas Račkauskas
Tesla Cybertruck

sustabdo naujų „Cybertruck” gamybą ir atšauks beveik 4000 „Cybertruck” dėl galimai rimtos akceleratoriaus pedalo problemos. JAV Nacionalinės kelių eismo saugumo administracijos (NHTSA) duomenimis, pedalo dangtelis gali pasislinkti ir įstrigti grindų apdailoje, todėl gali įsibėgėti, net jei vairuotojas pakelia koją. O tai rizikinga.

Problemos priežastis – per didelis tepalo kiekis ant pedalo dangtelio.

Internete platinami rodo, kad kaltininkas – per didelis tepalo kiekis akceleratoriaus paspaudimo sistemoje. Dėl to jis gali pasislinkti ir užsikirsti, neleisdamas pedalui visiškai grįžti į pradinę padėtį. Tai gali sukelti nenumatytą pagreitį ir kelti pavojų saugumui.

Tesla patvirtino, kad pakeis arba suremontuos sugedusius akceleratoriaus pedalus, o savininkai už tai nieko nemokės. Oficialūs pranešimai apie atšaukimą bus išsiųsti birželio mėnesį, tačiau susirūpinę „Cybertruck” vairuotojai jau dabar gali susisiekti su „Tesla” ir nurodyti aptarnavimo numerį SB-24-33-003, kad galėtų susitarti dėl susitikimo servise.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment