Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

TikTok pristato naujus paieškos valdiklius išmaniesiems telefonams

Mindaugas Bružas

“ , populiari socialinės žiniasklaidos platforma, žinoma dėl savo virusinių vaizdo įrašų, plečia savo akiratį ir pozicionuoja save daugiau nei tik socialinę programėlę. Atsiradus „TikTok“ paieškos valdikliams, skirtiems „iOS“ ir „Android“ įrenginiams, platforma siekia įsitvirtinti kaip paieškos sistema, kuri patenkina besikeičiančius interneto vartotojų pageidavimus. Šis žingsnis suderinamas su besikeičiančiu internetinio turinio atradimo kraštovaizdžiu, kai įtraukianti patirtis, kurią siūlo tokios platformos kaip TikTok ir , yra svarbesnė už tradicines raktinių žodžių paieškas.

„TikTok“ paieškos valdiklis pasiekiamas tiek „Android“, tiek „iOS“

“ naudotojai dabar gali pagerinti savo „TikTok“ patirtį naudodami naujai pasiekiamą „TikTok“ paieškos valdiklį. Integravę šį valdiklį į savo pagrindinį ekraną, vartotojai gali patogiai pasiekti „TikTok“ paieškos funkcijas, todėl platforma bus naudinga ne tik pramogoms ir socialiniam bendravimui. „Android“ vartotojai taip pat turi prieigą prie „TikTok“ paieškos valdiklio skirto pagerinti vartotojo patirtį.

„Google“ vyresnysis viceprezidentas Prabhakaras Raghavanas pabrėžė besikeičiantį naujų interneto vartotojų elgesį, pabrėždamas jų polinkį į labiau įtraukiančius turinio paieškos metodus. Raghavanas pabrėžė, kad jaunimas, ieškodamas informacijos, rečiau kreipiasi į tradicines paieškos sistemas, tokias kaip Google. Vietoj to, jie pasikliauja tokiomis platformomis kaip „TikTok“ ir „Instagram“, norėdami tyrinėti ir atrasti turinį patrauklesniu ir interaktyvesniu būdu. Šis vartotojų lūkesčių pasikeitimas paskatino „TikTok“ tapti paieškos vieta, tenkinančia naujos kartos interneto vartotojų pageidavimus.

Remiantis reguliavimo agentūros Ofcom ataskaita, TikTok įtaka neapsiriboja pramogomis, nes ji tampa vis didesniu naujienų šaltiniu. Ši išvada kelia susirūpinimą įstatymų leidėjams, ypač atsižvelgiant į naujausius kaltinimus, kad Kinija naudojo „TikTok“ kaip propagandos įrankį. Kaip pranešta anksčiau, dėl tų pačių kaltinimų programai gresia Montanoje. Kadangi „TikTok“ didina savo vaidmenį žiniasklaidoje, „TikTok“ įtaka viešajai nuomonei ir informacijos sklaidai reikalauja ypatingo dėmesio.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą