Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tokius marinuotus kopūstus valgysite tiesiai iš stiklainio

Mindaugas Bružas

yra daugelio patiekalų ingredientas. Iš jų ruošiami ne tik tradiciniai balandėliai, bet ir troškinami su , daromas įdaras pyragams, ruošiamos . Šiandien siūlome marinuoti kopūstus su morkomis, česnakais ir paprikomis.

Kaip marinuoti kopūstus su paprika?

Nuostabaus skonio kopūstų salotos

Ingredientai (trims 1 litro talpos stiklainiams):

  • kopūstai – 1,5 kg;
  • saldžioji paprika – 1 vnt;
  • – 1 vnt;
  • česnako – 4 skiltelės;
  • vandens – 1 litras;
  • aliejaus – 100 ml;
  • 9 % acto – 100 ml;
  • druskos – 2 šaukštai;
  • cukraus – 4 šaukštai;
  • lauro lapai – 4 vnt;
  • pipirų – 8 vnt.

Paruošimo būdas:

  1. Kopūstus smulkiai susmulkinkite ir perkelkite į gilų indą.
  2. Saldžiąją papriką supjaustykite plonais šiaudeliais.
  3. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
  4. Česnaką supjaustykite plonomis plokštelėmis.
  5. Viską sumaišykite, išmaišykite rankomis, kol išsiskirs kopūstų .
  6. Į puodą supilkite vandenį, supilkite augalinį aliejų, actą, druską, cukrų, lauro lapą, kvapiuosius pipirus, išmaišykite ir užvirinkite.
  7. Sudėkite kopūstus į sterilizuotus stiklainius, sandariai užsukite, užpilkite karštu marinatu, uždarykite kaproniniais dangteliais.
  8. Kopūstus palikite visiškai atvėsti ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą