TOP 10 kompaktiškų krosoverių ir visureigių su mažiausiomis degalų sąnaudomis

Adomas Račkauskas
4 Min Read

Šio tyrimo sulaukė vairuotojų dėmesio. Pateikiame 10 modelių, kurie išsiskiria dideliu efektyvumu ir puikiu komforto lygiu, sąrašą.

Toyota Yaris Cross 1.5 benzininis – degalų sąnaudos: 3,91 litro 100 km – šis automobilis – 1,5 Yaris Yaris Yaris – 3,91 litro 100 km.

Sąrašo viršuje „Toyota Yaris Cross” atsidūrė dėl efektyvios degalų valdymo sistemos. Šis kompaktiškas krosoveris pasižymi ne tik mažomis degalų sąnaudomis, bet ir lengvu valdymu bei erdviu salonu, todėl yra puikus pasirinkimas važinėjant mieste.

Ignis K12D 1.2 Dualjet Hybrid – degalų sąnaudos: 3,92 litro 100 km.

Hibridinę sistemą turintis „Suzuki Ignis K12D” pasižymi ne tik mažomis degalų sąnaudomis, bet ir stilingu bei unikaliu dizainu. Šis visureigis pasižymi puikiu manevringumu ir patogumu miesto aplinkoje, taip pat geru pravažumu bekelėje.

Volkswagen Taigo 1.0 benzininis – degalų sąnaudos: 1,0 t: Taigo Taigo – 1,1 l/100 km – 1,1 l/100 km – 4,65 l/100 km

Volkswagen Taigo yra stilingas ir kompaktiškas krosoveris su ekonomišku benzininiu varikliu. Jis užtikrina patogų vairavimą ir erdvų interjerą, todėl yra puikus pasirinkimas kasdieniam važinėjimui mieste.

Suzuki Vitara 1.6 benzininis – degalų sąnaudos: 1,6 l benzininis: 1,5 l/100 km – 1,5 l/100 km – 4,93 l/100 km

Suzuki Vitara yra populiarus kompaktiškas krosoveris su patikimu benzininiu varikliu. Dėl stilingo dizaino, erdvaus interjero ir ekonomiškų degalų sąnaudų tai puikus pasirinkimas kelionėms mieste ir užmiestyje.

Kona Hybrid 1.6 GDi – kuro sąnaudos: 1,6 GDi: 100 km – 4,96 l/100 km.

Hibridinis „Hyundai Kona Hybrid” suderina hibridinės efektyvumą ir kompaktiško krosoverio praktiškumą. Dėl modernaus dizaino, erdvaus interjero ir mažo išmetamųjų teršalų kiekio jis yra patrauklus pasirinkimas ekologija besirūpinantiems vairuotojams.

Peugeot 2008 1.2 Puretech 130 – Kuro sąnaudos: 1,2 l: 4,97 l/100 km.

Peugeot 2008 su Puretech varikliu pasižymi puikiomis degalų sąnaudomis ir dinamiškomis eksploatacinėmis savybėmis. Dėl modernaus stiliaus, naujoviškų technologijų ir patogaus valdymo šis automobilis yra patrauklus pasirinkimas vairuojant mieste.

Mokka X 1.6 CDTi 136 – degalų sąnaudos: 5,00 l/100 km

Opel Mokka X yra stilingas ir modernus krosoveris su ekonomišku dyzeliniu varikliu. Dėl erdvaus interjero, modernių saugos priemonių ir patikimo pravažumo bekelėje jis yra patrauklus pasirinkimas vairuotojams, ieškantiems ekonomiško ir praktiško automobilio.

Seat Arona 1.0 TSI – Kuro sąnaudos: 5,03 l/100 km

Seat Arona pasižymi modernaus kompaktiško krosoverio patikimumu ir ekonomiškumu. Dėl stilingo dizaino, gero manevringumo ir erdvaus interjero jis yra puikus pasirinkimas kelionėms mieste.

Volkswagen T-Cross 1.0 TSI – degalų sąnaudos: 5,04 l/100 km

Volkswagen T-Cross yra kompaktiškas krosoveris su patikimu benzininiu varikliu ir dideliu efektyvumu. Dėl erdvaus interjero, modernių technologijų ir puikių dinaminių savybių jis yra patrauklus pasirinkimas važinėjant mieste.

Citroen C3 Aircross 1.2 Puretech 110 – degalų sąnaudos: 5,06 l/100 km

Citroen C3 Aircross yra patogus ir ekonomiškas kompaktiškas krosoveris su patikimu benzininiu varikliu. Dėl erdvaus interjero, aukšto komforto lygio ir modernaus dizaino šis automobilis puikiai tinka važinėti mieste ir ilgose kelionėse.

Šie kompaktiški visureigiai pasižymi išskirtinėmis degalų sąnaudomis ir praktiškumu, todėl yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina komfortą ir degalų ekonomiją važinėjant mieste.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *