Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

TOP 10 nehibridinių automobilių, kurių degalų sąnaudos didžiausios (2024 m. statistika)

Adomas Račkauskas

Esant nepastovioms degalų kainoms, degalų ekonomija tampa vis svarbesnė. Atsižvelgdami į tai, vairuotojai ieško ekonomiškesnių automobilių modelių. Čia į pagalbą ateina „TopSpeed” ekspertai, kurie ištyrė rinką ir sudarė ekonomiškiausių m. automobilių reitingą. Į sąrašą neįtraukti hibridiniai modeliai, nes tam – atskira tema.

1. Mitsubishi Mirage

Bendrosios degalų sąnaudos: 6,03 l/100 km
Mitsubishi Mirage išsiskiria savo paprastumu ir lengvumu, todėl yra ekonomiškiausias rinkoje esantis nehibridinis . Šiame kompaktiškame hečbeke įrengtas 1,2 l trijų cilindrų variklis užtikrina puikius rezultatus važiuojant miesto keliais.

2. Hyundai Elantra

Bendrosios degalų sąnaudos: 6,53 l/100 km.
Hyundai Elantra – puikus stiliaus, komforto ir ekonomiškumo derinys. Šis sedanas su 2,0 l varikliu ir išmaniąja pavarų dėže gali užtikrinti didelę degalų ekonomiją tiek mieste, tiek greitkelyje.

3. Honda Civic

Bendros degalų sąnaudos: 6,53 l/100 km
Civic garsėja patikimu ir patvariu varikliu bei dideliu efektyvumu. Prie puikių degalų sąnaudų prisideda 2,0 l variklis ir aerodinaminė konstrukcija.

Honda Civic 2024

4. Toyota Corolla

Bendros degalų sąnaudos: 6,72 l/100 km
Toyota Corolla yra patikimumo ir ekonomiškumo simbolis. Šis modelis su 1,8 l varikliu ir toliau išlieka vienas iš degalų naudojimo efektyvumo lyderių savo klasėje.

5. Nissan Versa

Bendros degalų sąnaudos: 6,72 l/100 km
Nissan Versa pasižymi prieinama kaina ir puikiomis degalų sąnaudomis, todėl yra patrauklus pasirinkimas ieškantiems ekonomiško automobilio.

6. Nissan Sentra

Bendros degalų sąnaudos: 6,92 l/100 km
Nissan Sentra sujungia stilingą dizainą ir praktiškumą. Jos 2,0 l variklis užtikrina didelį degalų naudojimo efektyvumą važiuojant tiek mieste, tiek greitkeliu.

7. Volkswagen Jetta

Bendros degalų sąnaudos: 6,92 l/100 km
Jetta yra vokiškos kokybės ir patikimumo simbolis, kurį papildo puiki ekonomija. Šis sedanas su 1,4 l varikliu su turbokompresoriumi pasiekia įspūdingų rezultatų.

8. Kia Forte

Bendros degalų sąnaudos: 6,92 l/100 km
Kia Forte – tai modernaus dizaino ir aukštųjų technologijų derinys. Su 2,0 l varikliu šis modelis pasižymi konkurencingomis degalų sąnaudomis.

Kia Forte

9. Acura Integra

Bendros degalų sąnaudos: 7,13 l/100 km
Acura Integra siūlo aukščiausios klasės komfortą ir našumą. Šis automobilis su 1,5 l varikliu su turbokompresoriumi pasižymi padoriomis degalų sąnaudomis.

10. Audi A3

Bendros degalų sąnaudos: 7,35 l/100 km
A3 suderina aukščiausios klasės komfortą ir sportinę dvasią. Šis kompaktiškas prabangus sedanas su 2,0 l varikliu su turbokompresoriumi pasižymi dideliu degalų naudojimo efektyvumu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą