Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

TOP-5 geriausi robotai dulkių siurbliai, kurie palengvins namų ruošos darbus

Mindaugas Bružas

Jei neturite laiko reguliariai tvarkytis namuose, dulkių siurbliai yra puikus sprendimas, padedantis palaikyti švarą. Šie įrenginiai naudoja lazerius ir kameras, kad naviguotų ir manevruotų kambaryje, todėl jie gali išvengti baldų ir lengvai pasiekti vietas po sofomis bei stalais.

Nors robotai dulkių siurbliai ne taip gerai valo kilimus, kaip tradiciniai siurbliai, daugelis jų turi išmaniąją technologiją, leidžiančią efektyviau valyti. Be to, daugelis jų yra su mobiliosiomis programėlėmis arba nuotolinio valdymo pulteliais, leidžiančiais nustatyti valymo laiką arba apriboti tam tikras zonas.

1. Eufy Robovac G30 Hybrid

Kaina: nuo 220 eurų

Šis modelis turi valymo funkciją kartu su patobulinta navigacija ir maršrutų planavimu, todėl dirba greitai ir efektyviai. Valymo režimas paprastas: tereikia pakeisti dulkių talpyklą vandens ir daugkartiniu mikropluošto audiniu. Trūkumas – programėlėje nėra uždraustų zonų funkcijos, todėl norint apriboti tam tikras vietas, reikia naudoti specialias magnetines juostas.

2. iLife V3s Pro

Kaina: nuo 260 eurų

„iLife V3s Pro“ yra puikus dulkių siurblys už šią kainą. Puikiai surenka visas dulkes ir naminių gyvūnų plaukus. Triukšmo lygis vidutinis – 64,1 dB. Tačiau jis dirba lėtai ir neturi išmaniojo telefono valdymo funkcijos, todėl turėsite naudoti komplektuojamą nuotolinio valdymo pultą ir negalėsite prijungti prie „Alexa“ ar „ Assistant“.

Kokie robotai dulkių siurbliai geriausi namams

3. Tapo RV30 Plus

Kaina: nuo 375 eurų

Šis robotas dulkių siurblys su automatine drėgna valymo funkcija. Lidar navigacija leidžia išvengti kliūčių. Valymo funkcija paprasta: reikia rankiniu būdu pakeisti antgalį kiekvieną kartą, kai norite valyti drėgnai. Programėlėje galite pažymėti kambarius, kuriuos norite valyti (pvz., tik virtuvę). Yra papildomų patogių funkcijų, pavyzdžiui, galite nustatyti, kad dulkių talpykla būtų ištuštinama tik tam tikromis valandomis (savaiminio ištuštinimo garsas yra triukšmingas), taip pat galite išjungti fizinį mygtuką, kad ar namų gyvūnai negalėtų įjungti siurblio.

4. Dreametech DreameBot D10 Plus

Kaina: nuo 450 eurų

Galingas ir universalus dulkių siurblys. Lidar navigacija su lazeriniu apšvietimu yra tiksli ir nuosekli. Įmontuotas Wi-Fi leidžia valdyti balsu per „Alexa“ ar „Google Assistant“. Dok-stotelė su savarankišku ištuštinimu talpina iki 2,5 l dulkių ir šiukšlių – tai pakanka 45 dienoms be pertraukų.

5. iRobot Roomba S9 Plus

Kaina: nuo 820 eurų

„Roomba S9+“ pašalina 99% visų nešvarumų nuo įvairių grindų tipų. Naujas kvadratinis priekis skirtas pagerinti kampų ir kraštų valymą. Jutikliai ir kameros užtikrina puikią navigaciją. Gali savaime ištuštinti šiukšlių dėžę (iki 30 kartų, prieš jums reikia ištuštinti maišelį). Tai lengvai vienas geriausių robotų rinkoje (jei ne pats geriausias). Išmanioji navigacija su zoniniu valymu ir skaitmeniniu žemėlapiu. Tačiau už aukštą kokybę teks nemažai sumokėti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą