Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Toyota“ aptiko rimtą savo transporto priemonių gedimą: jos jau pradėtos atšaukinėti

Adomas Račkauskas

paskelbė atšaukianti daugiau 100 000 pikapų Tundra ir visureigių LX dėl galimos variklio problemos.

Problema susijusi su mechaninio apdirbimo likučiais dviejų turbinų V6 variklio viduje, dėl kurių atsiranda rimtų gedimų. Likučiai gali sukelti detonaciją, netinkamą užsidegimą, nesugebėjimą užvesti variklį ir galimą galios praradimą važiuojant dideliu greičiu.

Ekspertai mano, kad variklyje esančios šiukšlės gali neigiamai paveikti alkūninio veleno guolius. Toyota atstovai teigia, kad gaminant variklius nebuvo visiškai pašalintos mechaninio apdirbimo liekanos, todėl buvo užterštas variklio mazgas. Situaciją dar labiau pablogina aukštas vidinis slėgis variklio viduje.

Problemos rimtumą liudija didžiulis automobilių, kurie atšaukiami, skaičius. Atšaukimas yra svarbus žingsnis siekiant užtikrinti vairuotojų saugumą ir išlaikyti „Toyota“ patikimų transporto priemonių reputaciją. Paveiktų transporto priemonių savininkams bus pranešta ir pasiūlyta nemokama paslauga problemai išspręsti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą