Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Toyota” pradės gaminti naują „Toyota Hilux”

Adomas Račkauskas

nusprendė sukurti visiškai naują Hilux pikapą su elektrine jėgaine: transporto priemonė bus pradėta gaminti masiškai. Hilux REVO BEV (taip dabar vadinamas prototipas) pradės veikti gamybos linijoje 2025 m. pabaigoje, „Toyota Motor Asia” vykdomasis viceprezidentas Pras Ganeshas sakė „Reuters”.

Tailandas pasirinktas neatsitiktinai: pikapai sudaro daugiau 50 proc. visų šalyje parduodamų automobilių. Todėl Tailande debiutavo elektrinis „Isuzu D-MAX BEV”, su kuriuo konkuruos „Hilux REVO BEV”.

Pras Ganeshas nesileido į technines detales – jis tik pasakė, kad „Hilux REVO BEV” vien galės įveikti apie 200 km (tokia pati kaip „Isuzu D-MAX BEV”). Autonomiškumas nėra didelis, tačiau čia automobilių gamintojas turi balansuoti tarp nuotolio ir keliamosios galios. Kuo didesnis nuotolio atstumas, tuo didesnę bateriją reikia įrengti. Tai reiškia, kad transporto priemonė taip pat tampa daug sunkesnė, todėl naudingoji apkrova bus daug mažesnė”, – sakė Pras Ganeshas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą