Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Trys atvejai, kai nereikėtų įkrauti telefono

Donatas Varnas

Išmaniųjų telefonų įkrovimas yra neatsiejama mūsų kasdienio gyvenimo dalis, tačiau yra keletas svarbių dalykų, į kuriuos reikia atsižvelgti, kad jūsų įrenginys veiktų ir išlaikytų veikimo laiką.

Aukšta aplinkos temperatūra

Įkraudami telefoną karštoje aplinkoje, galite perkaitinti prietaisą ir sugadinti akumuliatorių. Rekomenduojama vengti įkrovimo tiesioginiuose spinduliuose arba ant įkaitusių paviršių. Jei negalite išvengti aukštos temperatūros, sukurkite prietaisui patogesnę aplinką, pavyzdžiui, užtraukite užuolaidas arba įjunkite oro kondicionierių.

Aktyvios programos prietaise

Prieš įkraudami uždarykite visas aktyvias programas, ypač tas, kurios reikalauja daug duomenų apdorojimo ar grafikos, pavyzdžiui, žaidimus ar naršykles. Tai padės sumažinti prietaiso apkrovą įkrovimo metu ir tausoti jo išteklius.

Naudokite originalų įkroviklį

Rekomenduojama naudoti tik originalius arba aukštos kokybės įkroviklius, kuriuos rekomenduoja išmaniojo telefono gamintojas. Neoriginalūs arba nekokybiški į gali netinkamai įkrauti, o tai gali sugadinti akumuliatorių arba net sukelti prietaiso perkaitimą.

Laikydamiesi šių patarimų padėsite išlaikyti gerą išmaniojo telefono būklę ir užtikrinsite ilgą akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą