Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Trys daiktai namuose, kurie pritraukia nesėkmę: ką reikia apie juos žinoti

Mindaugas Bružas

Namuose dažnai kaupiame daugybę daiktų, nesusimąstydami apie jų simbolinę reikšmę. Tačiau, jei tikime prietarais ir spėjimais, yra tam tikrų daiktų, kurie pritraukia nelaimes ir nesėkmes. Apžvelkime keletą iš jų.

 

Sena valymo įranga

Senos šluotos, šepečiai ir kiti valymo įrankiai laikui bėgant atliko savo paskirtį, tačiau juose taip pat susikaupė fizinių ir nematerialių liekanų. Pagal įvairius tikėjimus, tokių daiktų laikymas namuose gali atnešti bėdų ir nesėkmę.

Rekomenduojama išmesti arba pakeisti šiuos senus valymo įrankius, kad juose nesikauptų neigiama .

 

Kitų žmonių daiktai

Sakoma, kad kiekvienas daiktas neša savo savininko energiją. Kai savo namuose randame svetimų daiktų, patartina arba grąžinti juos teisėtiems savininkams, arba visiškai jais atsikratyti. Taip pašalinsime bet kokį galimą neigiamą poveikį ar nusivylimą, kurį gali sukelti šie nepažįstami daiktai, ir užtikrinsime harmoningą gyvenamąją aplinką.

 

Juodi drabužiai

Juoda , žinoma dėl savo griežtumo, santūrumo ir nepriekaištingo stiliaus simbolikos, visada buvo madingas pasirinkimas. Tačiau reikia atsižvelgti ir į kitą aspektą. Manoma, kad juoda spalva geba užprogramuoti žmogaus protą negatyviai.

Tie, kurie dažnai dėvi juodus drabužius, gali būti neigiamos nuotaikos, jausti melancholiją ar net patirti depresiją.

Visiškai vengti dėvėti juodos drabužių nebūtina, tačiau labai svarbu žinoti apie jos psichologinį poveikį mūsų nuotaikai. Juodos spalvos derinimas su labiau pakylėjančiomis ir ryškesnėmis spalvomis gali padėti neutralizuoti bet kokias galimas neigiamas su ja susijusias emocijas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą