Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Trys funkcijos, kurios greitai išeikvoja jūsų telefono bateriją: išjunkite jas, nes jos nėra svarbiausios

Donatas Varnas

Nemalonu, kai mobiliojo telefono greitai netenka energijos, sukelia daug nepatogumų ir trukdo naudotis svarbiomis funkcijomis. Nuolatinis įkrovimas tampa neatsiejama kasdienio gyvenimo dalimi. Kartais tam tikros funkcijos telefone gan greitai išeikvoja prietaiso bateriją. Šiame straipsnyje apžvelgsime tris funkcijas, kurios greitai išeikvoja akumuliatorių, ir patarsime jas išjungti.

Kas „žudo” jūsų telefono bateriją?

Viena iš šių funkcijų yra „Always On Display” (visada įjungtas ekranas). Ši funkcija leidžia ekrane rodyti tam tikrą informaciją net budėjimo režimu. Kai kuriems naudotojams tai gali būti patogu, tačiau daugeliui tai nėra taip svarbu, atsižvelgiant į tai, kad šią informaciją galima lengvai pasiekti atrakinus telefoną. Išjungus funkciją „Always On Display” (visada įjungtas ekranas), ekranas bus išjungtas, todėl sumažės akumuliatoriaus sąnaudos.

Daugelyje išmaniųjų telefonų yra funkcija, kuri automatiškai įjungia ekraną įvykus tam tikriems įvykiams, pavyzdžiui, paėmus prietaisą į rankas arba gavus pranešimus. Žinoma kai kuriems naudotojams tai gali būti patogu, bet ši funkcija stipriai eikvoja bateriją. Šią funkciją galite išjungti savo prietaiso nustatymų skyriuje, eidami į skyrių Aktyvus ekranas ir užraktas.

Dažnas vibruojančio varikliuko įjungimas skambučių, pranešimų ir rašymo metu taip pat gali gerokai sumažinti akumuliatoriaus veikimo trukmę. Pagalvokite, ar jums reikia vibracijos su kiekvienu pranešimu, ypač jei įjungtas . Šią funkciją galite išjungti skyriuje Garsai ir vibracija.

Išjungę šias funkcijas gerokai prailginsite išmaniojo telefono akumuliatoriaus veikimo laiką. Tai leis jums efektyviau naudoti mobilųjį prietaisą kasdieniame gyvenime.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą