Trys Kalėdų dekoro tendencijos, kurios bus populiarios šį sezoną

Adomas Račkauskas
Kaip pasipuošti namus Kalėdoms

Nors kalėdinis turėtų atspindėti jūsų individualų stilių, labai įdomu stebėti dekoro tendencijas. Jos padeda susiorientuoti, kas šį sezoną madinga, o kas jau nebepopuliaru.

Šiais metais yra daugybė puikių idėjų ir kalėdinio dekoro tendencijų. Pavyzdžiui, nostalgiškos tradicinio stiliaus dekoracijos užima svarbiausią vietą. Gerai žinoma „ramios” prabangos tendencija taip pat rado vietą šventiniame dekore. Pažvelkite, koks mūsų laukia per šias Kalėdas.

Pridėkite šiek tiek spalvų su sezoniniais vaisiais

„Organinių elementų, pavyzdžiui, citrusinių vaisių, įtraukimas į kalėdinį dekorą yra viena iš mano mėgstamiausių tendencijų. Man patinka oranžinės atspalvis žalumynų fone. visada yra puikus metas eksperimentuoti ir pridėti gražių akcentų, nesvarbu, ar tai būtų spanguolės, ar net sezoninės gėlės”, – sako dizainerė Marie Flanigan.

Galite nusipirkti maišelių džiovintų apelsinų arba pasigaminti jų patys. Tiesiog supjaustykite ir sudėkite juos ant išklotos kepimo skardos. Įdėkite juos į 140 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite apie dvi valandas. Tą patį galite padaryti ir su obuoliais.

Kalėdinis dekoras 2024

Eksperimentuokite su brangakmenių atspalvių spalvine gama

Brangakmenių tonai šiuo metu yra didžiulė tendencija, tačiau per Kalėdas jie tampa išties ypatingi. Kokios spalvos vadinamos brangakmenių tonais? Tradiciškai tai sodrios raudonos ir žalios spalvos, tačiau šį sezoną taip pat madingos mėlyna ir geltona.

Papuoškite skandinavišku stiliumi

Skandinaviškas kalėdinis dekoras tikrai nėra tendencija, nes jis nesenstantis. Tačiau šiemet skandinaviško stiliaus dekoracijų populiarumas dar labiau auga.

Tikėkitės pamatyti daug šviesaus medžio žvakidžių, organiškų vainikų ir santūrių girliandų iš medinių karoliukų ir žiemos uogų.

Šaltinis: Homes & Gardens

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment