Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Trys naudingos „Netrukdyti” parinktys telefone, apie kurias galbūt nežinojote

Donatas Varnas

Funkcija „Netrukdyti” gali gerokai palengvinti naudojimąsi telefonu, nes suteikia galimybę kontroliuoti pranešimus ir skambučius. Nors daugelis žmonių to vengia, bijodami praleisti svarbų skambutį, šis režimas iš tikrųjų turi papildomų funkcijų, kurios gali padaryti jūsų gyvenimą daug patogesnį.

Telefono funkcija – „Netrukdyti”

Funkcija netrukdyti gali būti naudinga

Naudodami režimą „Netrukdyti” galite ne tik apsisaugoti nuo nepageidaujamų skambučių, bet ir palaikyti ryšį su svarbiais žmonėmis. Štai keli būdai, galite efektyviai naudoti šį režimą:

  • Nustatykite tvarkaraštį: Jei norite, kad režimas „Netrukdyti” įsijungtų ir išsijungtų automatiškai, galite naudoti tvarkaraštį. Nustatykite laiką ir dienas, kuriomis norite, kad režimas būtų aktyvus, ir automatiškai persijungs į šį režimą.
  • Signalas, kai skambinate dar kartą: Jei per trumpą laiką pakartotinai skambina tas pats numeris, režimas „Netrukdyti” gali automatiškai išsijungti. Taip galite nepraleisti svarbių ir draugų skambučių, net jei režimas yra aktyvus.
  • Mėgstamiausi skambintojai: Galite pasirinkti, su kuo norite palaikyti ryšį „Do Not Disturb” režimu. Įtraukite adresatų numerius į mėgstamiausiųjų sąrašą ir galėsite priimti jų skambučius net tada, kai kiti pranešimai bus užblokuoti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą