Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Turistė įvardijo nepakankamai įvertintas Europos vietas, kurias tikrai verta aplankyti

Kaipkada.lt

Kai kurios turistinės vietovės kenčia nuo per didelio turistų srauto, kitos, kartais visai nepelnytai, lieka už keliautojų akių.

Buvusi keliautoja Estera Maršal (Esther ) savo straipsnyje Express.co.uk išrinko mėgstamiausias Europos vietas, kurios, jos manymu, yra turistų nepakankamai įvertintos, tačiau tikrai vertos aplankyti ir išvengti minios turistų.

„Nesvarbu, ar ieškote ramesnio poilsio mieste, ar pigių paplūdimio atostogų, yra daugybė mažiau lankomų vietų, kurias galite ištirti. Nors nė vienos iš šių vietų nevadinčiau paslėptais perlais, jos tikrai bus mažiau lankomos nei tokios populiarios vietos kaip Barselona ar Paryžius”, – rašo Estera.

Hamburgas, Vokietija

Antrasis pagal dydį Vokietijos miestas paprastai yra toliau atostogų krypčių sąraše nei Miunchenas ar Berlynas, tačiau jis tikrai turi ką pasiūlyti.

„Man labai patiko atmosferinis Speicherštato sandėlių rajonas ir , atsiveriantys nuo Švento Mykolo bažnyčios. Nors Hamburgas yra vienas lietingiausių Europos miestų, jo Miniatiūrų stebuklų šalies muziejus – puiki vieta lietingam savaitgaliui”, – pastebi keliautoja.

Ji taip pat rekomenduoja išbandyti vietinę virtuvę ir anksti ryte užsukti į vietos žuvų turgų arba pasimėgauti tradiciniu kariu ir jūros gėrybių troškiniu.

5 europos miestai kurie yra pigiausi turistams
Asociatyvi nuotr.

Monpeljė, Prancūzija

Šis gražus miestas Prancūzijos pietuose nesulaukia tiek lankytojų, kiek madingieji Nica ar Kanai. Tačiau miesto senamiestis maloniai nustebina, o kiekvienoje siauroje Monpeljė gatvelėje ar aikštėje yra . Paplūdimys taip pat lengvai pasiekiamas iš miesto centro, o nuo kaitrios galite pasislėpti miesto botanikos sode.

„Taip pat pastebėjau, kad Monpeljė yra daug pigesnis nei kitos pietų Prancūzijos vietos, nes tai didelis studentų miestas. Jei atidžiai stebėsite, galite rasti daugybę pigesnių gėrimų ir maisto”, – savo patirtimi dalijasi Estera.

Albanija

„Tai nebėra „paslėptas perlas”, tačiau dar yra laiko nuvykti į Albaniją, kol jos neužplūdo minios. Man labai patiko Ksamilo paplūdimiai, man jie atrodė daug švaresni nei kaimyniniame Korfu”, – sakė straipsnio autorė.

Ji taip pat pažymėjo, kad nors Albanijos pietiniai paplūdimių yra brangesni nei sostinė Tirana, restoranuose vis dar galima rasti daug daugiau pigesnių pasiūlymų nei panašiose vietose Graikijoje ar Ispanijoje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą