Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tuščia siena vietoje lango: kokių vietų nesirinkti „Ryanair” lėktuve, kad išvengtumėte nusivylimo

Mindaugas Bružas

Paprastai , užsisakę vietą prie lango, į lėktuvą įlipa tikėdamiesi vaizdingų vaizdų pro langus. Tačiau galiausiai jie gali nusivilti – ten gali būti tuščia siena. Pastaruoju metu socialiniuose tinkluose pasipylė „” keleivių skundai, dėl užsakytų vietų prie lango. Sužinokite, kas įvyko.

Niekada nesirinkite šių „Ryanair” vietų, kad išvengtumėte nusivylimo

Pasirinkti konkrečią vietą lėktuve nėra pigi paslauga „Ryanair” skrydžiuose. Kai kuriais atvejais tai gali kainuoti tiek pat, kiek ir per išpardavimą įsigytas bilietas. Taigi, kai keleivis sumoka už šią paslaugą ir vietoj lango atsiduria prie tuščios sienos, nusivylimui nėra galo.

Kad nepakliūtumėte į panašią situaciją, turite žinoti, kad Airijos oro linijų bendrovė paprasčiausiai siūlo vietas be langų. Tačiau apie tai žino nedaugelis.

Keleivio pasipiktinimas dėl to, kad jam buvo paskirta vieta be lango, ir „Ryanair” atsakymas

Ryanair lėktuvas ir vieta be lango / X naudotojo pranešimas
Ryanair ir vieta be lango / X naudotojo pranešimas

Taip, „Ryanair” naudoja dviejų tipų orlaivius: „Boeing 737-800” ir „Boeing 737-8200”, ir abiejuose lėktuvuose yra vietų be langų.

  • „Ryanair” lėktuve „Boeing 737-800” nėra langų šiose sėdynėse: kairiajame borte 11A ir dešiniajame borte 11F, 12F.
  • Aviakompanijos „Ryanair” lėktuve „Boeing 737-8200” vietoj langų yra tuščia siena šiose sėdynėse: kairėje pusėje 12A, 14A, 29A ir dešinėje pusėje 14F, 29F.

Vietų be lango ir vietų prie lango kaina yra tokia pati. Todėl primygtinai rekomenduojame rezervuojant bilietus būti atsargiems ir nesirinkti vietos su tuščia siena.

„Ryanair” įspėja užsakant vietas be langų

Ryanair lėktuvų vietos be langų
Ryanair lėktuvų vietos be langų

Kodėl „Boeing 737” turi sėdynes be langų?

Pasak aviacijos inžinieriaus, viena iš gerai žinomų lėktuvo „Boeing 737” konstrukcijos ypatybių yra eilės be langų, nes nuo grindų iki lubų driekiasi oro kanalai arba pakopos. Šie stovai sujungti su patvariu plastikiniu vamzdynu, kuris padeda efektyviai paskirstyti orą visame salone.

Tuo tarpu konkuruojantis „Airbus A320” šių savybių neturi, nes jame naudojama alternatyvi oro kondicionavimo sistema. Šiuose orlaiviuose paskirstomas po grindimis mažesniais ortakiais nei „Boeing 737”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą