Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tyrimas rodo, kad elektrinių automobilių remontas po avarijos kainuoja brangiau nei įprastų automobilių

Adomas Račkauskas

Ekspertai palygino elektromobilių ir automobilių su klasikiniu varikliu remonto po avarijos kaštus. paskelbti „Mitchell International” interneto svetainėje.

pažymima, įvykus avarijai, elektromobilio remontas kainuos brangiau nei panašaus automobilio su vidaus degimo varikliu. Kartu vidutinė elektromobilio draudimo kaina taip pat buvo didesnė.

Pavyzdžiui, JAV ir Kanados „” elektromobilių savininkai remontui po avarijos vidutiniškai išleidžia apie 1 600 JAV dolerių. Be to, apgadintiems elektromobiliams dažniau prireikia keisti atsargines dalis – 90,75 %, palyginti su 66,50 % automobilių su vidaus degimo varikliu.

Pažymima, kad elektromobiliuose yra mažesnis remontuotinų dalių procentas – 13,49 %, palyginti su 19,20 % modelių su vidaus degimo varikliu. Remonto trukmė taip pat buvo gerokai ilgesnė.

Nepaisant visų trūkumų, turi vieną svarbų privalumą. Labiau tikėtina, kad po avarijos jie išliks veikiantys nei benzininiai ir dyzeliniai modeliai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą