Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Universalios sienų spalvos: 3 variantai, kuriuos galima naudoti bet kurioje patalpoje

Adomas Račkauskas

Kartais norisi rasti netikėtą interjero sprendimą ir nudažyti sienas įdomiomis spalvomis. Tačiau dažniau renkamės klasikinę ir universalią paletę.

Remontuodami namus norime, kad jie būtų kuo patogesni ir jaukesni. Apie tris universalias spalvas, kuriomis galite dažyti sienas, skaitykite šiame straipsnyje.

Terakota

Natūralios yra universalios. Terakota yra gana gili ir dviprasmiška . Naudojant ją sienų dažymui, reikia atsižvelgti į tai, kad ji yra labai šilta, todėl tikrai tinka „šiauriniams” kambariams. Organiškiausias terakotos derinys yra su neutraliomis spalvomis (balta, pilka, juoda).

Arba šia spalva galite nudažyti tik vieną sieną.

Žalios sienos

Žalia

Žalia spalva yra neabejotina interjero dizaino lyderė. Žaliomis spalvomis sienas galite dažyti net miegamajame. Būtent čia atsiskleidžia vertingiausios jos savybės, pavyzdžiui, gebėjimas nuraminti, sumažinti stresą ir padidinti optimizmą. Be to, žalios spalvos sienos puikiai tinka moderniai arba Provanso virtuvei.

Žaliame fone valgomojo , kurią sudaro šviesios spalvos stalas ir baltos kėdės, netikėtai išsiskirs.

Juoda

Juoda spalva nudažytos sienos yra idealus pasirinkimas moderniam ir neoklasikiniam, minimalistiniam ir industriniam stiliui, kurio apraiškos pačios įvairiausios. Šia spalva dekoruota , ir kabinetas neatrodys niūrūs ir atšiaurūs, nors iš pradžių taip gali pasirodyti. Priešingai, juoda sienų spalva padeda pabrėžti baldų prabangą ir brangų dekorą, pripildo patalpą prašmatnumo, aristokratiškumo ir glamūro atmosferos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą