Vartotojai susidūrė su didelėmis problemomis: „Samsung” kaltina „Google” dėl „Galaxy S23” jutiklinio ekrano problemos

S23” naudotojai patiria nepatogumų: jutikliniai ekranai nustoja reaguoti įdiegus naujausią „ 6.1” atnaujinimą. Šis triktis gerokai pablogina naudotojo patirtį, nes priverčia naudotojus bakstelėti kelis kartus vien tam, kad veiktų pagrindinės funkcijos. Tačiau „” pirštu parodė ne į ką kitą, o į „”.

Bendrovė glaudžiai bendradarbiauja su „Google”, kad ištaisytų šią klaidą

Akivaizdu, kad viso to priežastis yra „Google Discover Feed” programėlės klaida. Kaip teigiama „Samsung” pranešime spaudai, bendrovė bendradarbiauja su „Google”, kad ši klaida būtų panaikinta ir pateikta pataisa. Tuo tarpu yra laikinas sprendimas: naudotojai gali „Google” programėlės duomenis savo nustatymuose. Tai turėtų atkurti normalų jutiklinio ekrano veikimą, tačiau tai nėra pati idealiausia situacija.

Kol laukiama sprendimo, verta pažvelgti į platesnį vaizdą. Programinės įrangos naujiniai turėtų tobulinti mūsų prietaisus, o ne kelti problemų. Šis incidentas yra vienas iš tų atvejų, kai iš pažiūros nesusijusios programos gali sukelti netikėtų problemų, ypač jei atsižvelgsite į tai, kad „One UI” yra numatytoji „Samsung” paleidimo programa, veikianti „Google Android” sistemoje. Tai priminimas, kad glaudus tokių technologijų milžinių kaip „Samsung” ir „Google” bendradarbiavimas yra labai svarbus siekiant užtikrinti sklandžią naudotojo patirtį.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Išeiti iš AMP versijos