Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Veido bruožai veidoskaitoje

Partnerio turinys

yra senovinė praktika, kuri apima veido formos, linijų, raukšlių ir kitų savybių analizę. Šią praktiką praktikuojantys asmenys remiasi įsitikinimu, kad veido savybės gali atskleisti žmogaus charakterio bruožus, psichologinę ir fizinę būklę.

Veido analizė yra susijusi su įvairiomis kultūromis ir tradicijomis, įskaitant kinų mediciną, indų filosofiją ir europietišką psichologiją.

Veidotyros paslaugos gali būti teikiamos ir internetu, pvz.: tveidas.lt. Tokios paslaugos pasižymi gera kaina, taip pat tokiuose tinklalapiuose galima rasti PDF failų su , testų ir pan.

Veidoskaitos specialistai gali analizuoti šias veido savybes:

  1. Veido forma – apibūdina asmenybės tipą ir potencialus. Pavyzdžiui, su trikampiu ar apvaliu veidu gali būti labiau linkę į impulsyvumą, o žmonės su stačiakampio formos veidu gali būti labiau linkę į analitinį mąstymą.
  2. Akių linijos – gali atskleisti žmogaus emocinę būseną ir potencialus. Pavyzdžiui, jei akių linijos yra linkusios žemyn, tai gali reikšti susikaupimo trūkumą arba depresiją.
  3. Raukšlės ant kaktos – gali atskleisti žmogaus būklę ir potencialus susijusius su gyvenimo kelio kryptimi. Pavyzdžiui, kampuotos raukšlės gali rodyti sunkias gyvenimo patirtis arba pergyvenimus.
  4. Burnos linijos – gali atskleisti žmogaus komunikacijos ir ryšių su kitais stilių. Pavyzdžiui, iškraipytos burnos linijos gali rodyti, kad yra linkęs kalbėti netiesą ar nesąžiningai elgtis.
  5. Kakta – gali atskleisti tam tikrus žmogaus charakterio bruožus, psichologinę ir fizinę būklę, asmenybės bruožus, emocijas, lūkesčius ir kt. Iškilusi kakta gali reikšti, kad žmogus yra stiprus ir galingas, žmogus fizinį aktyvumą vertina labiau nei intelektą. Taip pat tai gali rodyti agresyvumą ar dominavimo troškimą. Plonesnė kakta gali rodyti emocinę jautrumą ir intelektualumą, taip pat linkimą būti individualistu ir nepriklausomu.

Apibendrinimas

yra senovinė praktika, kuri susijusi su veido formos, linijų, raukšlių ir kitų savybių analize, remiantis įsitikinimu, kad veido savybės gali atskleisti žmogaus charakterio bruožus, psichologinę ir fizinę būklę, asmenybės bruožus, emocijas, lūkesčius ir kt.

Veidoskaita atliekama stebint ir analizuojant veido bruožus, įskaitant veido formą, akių linijas, raukšles, burnos linijas ir kt. Veidoskaita praktikuojantiems asmenims teigiama, kad jie gali nustatyti žmogaus psichologines ir fizinės savybes, emocijas, lūkesčius ir kt. remiantis analizuojamomis veido savybėmis.

Svarbu atsiminti, kad veidoskaita – tai yra alternatyvus būdas pažinti save ar kitus žmones.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą