Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Visi keturi naujieji „iPhone 15” modeliai turės 48 MP kamerą, „Dynamic Island” išpjovą ir USB-C jungtį

Donatas Varnas

žinote naujieji „ 15” telefonai bus pristatyti rytoj, rugsėjo 12 dieną. Šiandien jau paaiškėjo kai kurios šių telefonų charakteristikos. Apie jas pranešė vienas „Bloomberg” informatorius Markas Gurmanas.

Jo duomenimis, visuose modeliuose bus įrengtos 48 megapikselių galinės kameros, ekranai su „Dynamic Island” išpjova ir C tipo USB jungtys.

Be to, naujieji įrenginiai turės U2 lustą, skirtą itin plačiajuosčiam ryšiui, kuris leis tiksliau nustatyti geolokaciją. Tai galėtų būti proveržis navigacijos ir daiktų interneto srityje.

Modeliai „ Pro” ir „iPhone 15 Pro Max” pasižymi papildomomis savybėmis: plonesniais rėmeliais aplink ekranus, titano korpusais, 3 nm „A17 Bionic” procesoriumi ir padidinta operatyviąja atmintimi.

Taip pat patobulintos plačiakampės kameros ir didelės raiškos .

Įdomu tai, kad šiais metais nebus „iPhone 15 Ultra” – dėmesys ir toliau bus skiriamas „Pro Max” modeliams. Tai gali reikšti strateginį „” sprendimą sutelkti dėmesį į tam tikrus rinkos segmentus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą