Vivo V40“ atkeliauja! Štai ką reikia žinoti apie naująjį telefoną

“ ketina „pakaitinti” Europos rinką naujuoju išmaniuoju telefonu „Vivo V40“. Nors tiksli išleidimo data dar nėra aiški, technologijų jau šnibžda apie šį inovatyvų įrenginį. Dėl informatoriaus Sudhanshu Ambhore ir „91mobiles“ bendradarbiavimo, galime išvysti oficialias nuotraukas ir sužinoti specifikacijas, kurios privers jus laukti šio telefono su nekantrumu.

Revoliucinis dizainas

Nuo pirmo žvilgsnio „Vivo V40“ įtraukia savo lenktais ekrano kraštais, kurie suteikia prabangos ir elegancijos pojūtį. Gale matome vertikaliai išdėstytą kameros bloką su garsiuoju „Zeiss“ logotipu, užtikrinantį aukščiausios kokybės fotografiją.

Technologijos, kurios užburia

„Vivo V40“ pasižymi įspūdingu 6,78 colių AMOLED ekranu, kurio raiška siekia 2400×1080 taškų, o atnaujinimo dažnis – net 120 Hz. Tai reiškia sklandų ir ryškų vaizdą bet kokiomis sąlygomis. Šis telefonas veiks su galingu „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3“ procesoriumi, turinčiu 8 GB RAM ir 256 GB vidinės atminties. Be to, jo bus net 5500 mAh, su 80 W greituoju įkrovimu, užtikrinančiu ilgalaikį naudojimą be rūpesčių.

Vivo V40

Fotokamera, kuri verčia pasijusti profesionalu

Neįtikėtina 50 MP pagrindinė , 50 MP itin plataus kampo kamera ir dar viena 50 MP asmenukių kamera – „Vivo V40“ fotografijos galimybės nustebins net ir reikliausius vartotojus. Nesvarbu, ar fotografuojate peizažus, ar darote asmenukes, šis telefonas leis jums pasijusti tikru fotografijos meistru.

Moderniausia programinė įranga ir atsparumas

„Vivo V40“ iškart bus aprūpintas „ 14“ operacine sistema, siūlančia naujausias funkcijas ir saugumo atnaujinimus. Be to, telefonas turės IP68 atsparumo sertifikatą, kuris garantuoja atsparumą vandeniui ir dulkėms, todėl galėsite naudotis juo bet kokiomis sąlygomis.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Išeiti iš AMP versijos