„Xiaomi 15“ gali būti pirmasis telefonas, kuris pasiūlys naujausią „Snapdragon 8 Gen“ procesorių

Donatas Varnas
Xiaomi 15 pirmasis gaus Snapdragon 8 Gen 4

Apie „ 8 Gen 3“ buvo paskelbta m. spalio 25 d. vykusiame „Snapdragon Summit“ susitikime. Kitą dieną „Xiaomi“ pristatė savo flagmaną „”. Naujausios technologijų entuziasto Yogesh Brar žinios tvirtina, kad „Xiaomi“ dar kartą anksčiau už kitus pasiūlys naujos kartos „“ pavyzdinį lustą „Snapdragon 8 Gen 4“.

Entuziastas pažymi, kad „Xiaomi“ vis dar turi išskirtines teises į pirmąjį „Snapdragon“ lusto flagmano pristatymą. Po jos seka „OnePlus“ ir „iQOO“. Tai reiškia, kad „“ serija gali būti pirmoji, kurioje bus pasiūlytas „Snapdragon 8 Gen 4“ lustas. Kiti du telefonai, remiantis informacija, turėtų būti atitinkamai „OnePlus 13“ ir „iQOO 13“.

 

Snapdragon 8 Gen 4 gali būti šiek tiek kitoks

Kalbėdamas apie „Snapdragon 8 Gen 4“, „Qualcomm“ rinkodaros vadovas Donas McGuire'as patvirtino, kad mikroschemų rinkinys taip pat bus pristatytas spalio mėn. aukščiausiojo lygio susitikime „Snapdragon 2024“. Kita svarbi informacija, kuria jis pasidalijo apie „Snapdragon 8 Gen 4“, yra specialiai „Qualcomm“ sukurtų „Oryon“ procesorių branduolių naudojimas.

Nors „Snapdragon 8 Gen 3“ jau dabar yra pakankamai galingas, kad susidorotų su beveik visomis užduotimis, „8 Gen 4“ bus pirmasis, kuris galės pasigirti nauju specialiu „Qualcomm“ branduoliu. Teigiama, kad „Snapdragon X Elite“ procesoriuje esantys „Oryon“ procesoriaus branduoliai tiek duomenų apdorojimo galia, tiek energijos vartojimo efektyvumu lenkia daugumą stalinių kompiuterių procesorių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą