Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Xiaomi“ Europos rinkoje pristato planšetinį kompiuterį „Redmi Pad Pro”

Mindaugas Bružas

Bendrovė „Xiaomi“ pranešė Europos rinkoje išleidžianti naują planšetinį kompiuterį „ Pad Pro“.

Europos mažmenininkų parduotuvėse „Redmi Pad Pro“ bus galima įsigyti nuo gegužės 21 d. Trijų spalvų: grafito pilkos, mėtų žalios ir vandenyno mėlynos. Rekomenduojama 6/128 GB atminties komplekto varianto mažmeninė kaina bus 299,90 EUR, o versija su 8/256 GB atminties komplektu kainuos 349,90 EUR. Planšetinį kompiuterį galima naudoti su rašikliu „Redmi Pen“ ir „Redmi Pad Pro“ klaviatūros dėklu (galima įsigyti atskirai).

Planšetinis kompiuteris Redmi Pad Pro 2

Planšetė „Redmi Pad Pro“ pagrįsta mobiliąja platforma „Snapdragon 7s Gen 2“. yra „“ su „Xiaomi HyperOS“ grafine vartotojo sąsaja. Jį maitina 10 000 mAh akumuliatorius, kuris įkraunamas per USB-C jungtį iki 33 W galia.

Planšetinis kompiuteris Redmi Pad Pro 3

Planšetiniame kompiuteryje yra 12,1 colio IPS ekranas, kurio skiriamoji geba yra 2560 x 1600 taškų, o atnaujinimo dažnis – 120 Hz. Jame taip pat yra „Wi-Fi 6“, „ 5.2“ ir keturi garsiakalbiai su „Dolby Atmos“ palaikymu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą