Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Xiaomi” išleis dar vieną išmanųjį telefoną, tai „Redmi 13C 5G” su „MediaTek Dimensity 6100+” procesoriumi

Donatas Varnas

entuziastai, pasiruoškite įdomioms naujienoms! Xiaomi ruošiasi išleisti dar vieną išmanųjį telefoną – „Redmi 13C 5G”, kuris „Redmi” seriją perkels į naują ryšio ir našumo lygį.

Pagrindinės savybės

„Redmi 13C 5G”, žymimas modelio numeriais 23124RN87C (Kinijoje), 23124RN87G (pasaulinėje rinkoje) ir 23124RN87I (Indijoje), turėtų sukelti revoliuciją vidutinės klasės išmaniųjų telefonų rinkoje.

Šio galingo prietaiso pagrindas – naujasis „MediaTek” aštuonių branduolių procesorius „Dimensity 6100+”, kuris debiutavo šią vasarą. Šis mikroschemų rinkinys, pasižymintis nepaprastu 2,95 GHz maksimaliu branduolių taktiniu dažniu ir „Mali-G77 MC9” grafika, žada užtikrinti išskirtinį našumą, kad naudotojo patirtis būtų sklandi.

Redmi 13c 5g specifikacijos

Kamera

Fotografijos entuziastai apsidžiaugs sužinoję, kad „Redmi 13C 5G” gali pasigirti stulbinančia 50 megapikselių kamera, kuri užtikrina, kad kiekvieną akimirką būtų galima įamžinti su smulkiausiomis detalėmis.

Nesvarbu, ar norite įamžinti kvapą gniaužiančius kraštovaizdžius, ar nuostabius portretus, šis išmanusis yra pasirengęs atlikti visas užduotis.

Modernus patogumas su

Xiaomi ir toliau diegia modernias technologijas įtraukdama USB-C jungtį įkrovimui. Atsisveikinkite su rūpesčiais bandant išsiaiškinti, teisingai prijungti įkroviklį; USB-C siūlo patogų dvipusį prijungimą.

Programinės įrangos tobulumas

Redmi 13C 5G veikia su MIUI 14 – Xiaomi pritaikyta „Android” sąsaja, pagrįstu „Android 14”. Tai reiškia, kad galėsite naudotis naujausiomis funkcijomis ir patobulinimais, užtikrinančiais sklandžią ir turtingą funkcijomis naudotojo patirtį.

Išleidimo data

Nors „Xiaomi” oficialiai nepaskelbė „Redmi 13C 5G” išleidimo datos, šaltiniai rodo, kad jis gali būti pristatytas kartu su „Redmi 13C 4G”. Sekite naujienas, nes tikimasi, kad pristatymas įvyks šio mėnesio pabaigoje arba kito mėnesio pradžioje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą