Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Xiaomi” nušluos visus nuo žemės paviršiaus, greitai pasirodys „Samsung S24 Ultra” ir „iPhone 16 Pro” „žudikas”

Xiaomi 14 Ultra / Concept Creator nuotr.
Donatas Varnas

Spalio pabaigoje debiutavo flagmanai „ 14” ir „Xiaomi 14 Pro”, kurie tapo tikrų tikriausiais visų laikų flagmanais. Tačiau technologijų milžinė jau ruošiasi naujo linijos atstovo, pavadinto „Ultra”, kuris konkuruos su „ Ultra” ir „iPhone 16 Pro”, premjerai.

Išmanusis telefonas turėtų būti oficialiai pristatytas parodoje MWC 2024, kuri vyks vasario pabaigoje. O informatoriai jau paskelbė beveik visas būsimo išmaniojo telefono flagmano specifikacijas ir net parodė dizainą.

Xiaomi 14 Ultra specifikacijos

  • Ekranas: 6,73″, AMOLED LTPO, QHD+, 120 Hz atnaujinimo dažnis;
  • Procesorius: Snapdragon 8 Gen 3;
  • Fotoaparatai: 50 MP (pagrindinis), 50 MP (plačiakampis), 50 MP (teleobjektyvas), 50 MP (teleobjektyvas); 32 MP (asmenukėms);
  • Akumuliatorius: 5300 mAh, 90 W laidinis įkrovimas;
  • Priedai: IP68 atsparumas vandeniui, dirbtinio intelekto funkcijos, 1 TB saugykla ir „HyperOS” operacinė sistema, pagrįsta „”.

„Xiaomi 14 Ultra” turėtų būti itin unikalus telefonas su fotoaparatu. Be dvigubo teleobjektyvo, bendrovė įrengs po ekranu esančią priekinę kamerą. Tiksliau, išmanusis telefonas turės dvi versijas: su įprastu asmenukių jutikliu ir „nematomu” jutikliu. Jame taip pat bus naudojama „” optika.

Xiaomi 14 Ultra turėtų atrodyti taip:

Kaip atrodys Xiaomi 14 Ultra

Tikimasi, kad „Xiaomi 14 Ultra” debiutuos kartu su pasaulinėmis „Xiaomi 14” versijomis. Parodos metu taip pat bus pristatyta planšetė „Xiaomi Pad 7”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą