Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Xiaomi” paskelbė apie garsios frančizės dizaino planšetinį kompiuterį ir išmanųjį telefoną

Donatas Varnas

Kinų ženklas „” anonsavo išmanųjį telefoną „ Turbo 3” ir planšetinį kompiuterį „Redmi Pad Pro” pagal „Harį Poterį”. Už jo dizainą ir priedus buvo atsakingi maždaug 100 frančizės gerbėjų, praneša „Gizmochina”.

Abu įrenginiai bus visiškai pristatyti balandžio 10 d. kartu su įprastomis versijomis, tačiau jau dabar galima įvertinti specialių leidimų dizainą ir jiems skirtus priedus. Panašų „ribotą leidimą” turėjo ir „Redmi Note 12 Turbo”, tačiau „Xiaomi” planšetiniams kompiuteriams tai pirmas kartas.

Redmi Pad Pro Harry Potter Edition 2

Planšetinio kompiuterio nugarėlėje yra didelis Hogvartso logotipas, o jis pateikiamas specialiame apsauginiame dangtelyje, kuris atrodo kvietimas iš filmo. Specifikacijos: 12,1 colio LCD ekranas (2,5 tūkst. taškų) su 120 Hz dažniu, „Snapdragon 7s Gen 2” procesorius ir 10 000 mAh baterija.

Redmi Turbo 3 įgavo detalesnį dizainą: apatinėje galinio skydelio dalyje išgraviruotas Hogvartso lazdelės logotipas, o ant blykstės pavaizduotas žaibo formos Hario Poterio randas.

Redmi Pad Pro Harry Potter Edition 3

Redmi Turbo 3 bus vienas pirmųjų rinkoje, gavęs Snapdragon 8s Gen 3 procesorių, o tai reiškia, kad mūsų laukia labai produktyvus „mid-ranger”. taip pat galės pasigirti labai greita 90 W įkrovimo galia. Likusios prietaiso specifikacijos sutaps su „Redmi Note 13” specifikacijomis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą