„Xiaomi” pristatė belaidę naminių gyvūnėlių gertuvę – MIJIA Wireless Smart Pet Water Dispenser

Mindaugas Bružas

Pirmaujanti išmaniųjų prietaisų gamintoja „” džiugina savo gerbėjus nauju gaminiu – belaidžiu MIJIA ženklo naminių gyvūnėlių gertuve. Šis prietaisas iš kitų išsiskiria dideliu rezervuaro tūriu, talpinančiu iki 3 litrų vandens, kuris leidžia ilgą laiką aprūpinti augintinius švariu ir šviežiu vandeniu. Be to, jis turi didelės talpos akumuliatorių, kuris užtikrina 120 dienų nepertraukiamą veikimą.

Svarbus gertuvės konstrukcijos elementas yra kompozicinis filtravimo elementas „keturi viename”, kuris užtikrina nuolatinį vandens valymą. Naudotojui tereikia periodiškai papildyti rezervuarą pagal poreikį. Gamintojo patikinimu, jame esančio skysčio kiekio pakanka suaugusios katės gėrimo poreikiams patenkinti trims savaitėms.

MIJIA Wireless Smart Pet Water Dispenser

Be to, gertuvė turi keturis vandens tiekimo režimus ir joje įrengta PIR biojutiklių sistema, kuri automatiškai tiekia vandenį, kai yra netoliese. Prietaisą maitina 5000 mAh , kuris visiškai įkraunamas per 5 valandas.

MIJIA Wireless Smart Pet Water Dispenser

Atkreipkite dėmesį, kad gertuvę labai lengva valyti, nes ją galima visiškai panardinti į vandenį, o pagrindiniai elementai yra saugiai apsaugoti. Be to, yra galimybė šį prietaisą prijungti prie „Xiaomi” išmaniųjų namų sistemos.

Xiaomi MIJIA Wireless Smart Pet Water Dispenser jau parduodamas už 34 JAV dolerius. Jau visai netrukus šį prietaisą bus galima įsigyti ir Aliexpress parduotuvėse.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą